Fitnesssportwinkel is de grootste fitnesswinkel vergelijkingswebsite van Nederland en België! Ben jij op zoek naar fitness artikelen zoals dumbbells, halters, fitness apparatuur, sportvoeding of fitness kleding? Op fitnesssportwinkel vind jij jouw perfecte fitness artikelen van jouw favoriete merk. Wij geven een overzicht van alle fitnessartikelen en accessoires die bij verschillende webshops worden aangeboden. Nadat jij jouw fitness producten hebt gevonden, klik je door naar de webshop waar je je nieuwe fitness artikelen direct kan afrekenen.

Fitnesssportwinkel
WIE ZIJN WIJ

Fitnesssportwinkel is één van de initiatieven onder het Ingter.Net performance based marketing platform, één van de succesvolle bedrijven onder de Van Den Ing Webmarketing vlag. Fitnesssportwinkel.com is in 2013 begonnen als een zelfstandige webwinkel. Na veel ervaring op te hebben gedaan in de fitness sector en binnen de e-commerce is medio 2014 besloten het businessmodel van de webshop volledig om te gooien. Fitnesssportwinkel is ondergebracht onder Ingter.net waar met veel passie en toewijding schaalbare zoekmachines voor producten en diensten ontwikkeld worden in specifieke niches in sport, fashion, electronica, reizen en toerisme, verzekeringen en telecom.

ONZE MISSIE

Het zoeken naar fitnessproducten en fitness artikelen nóg overzichtelijker en leuker maken. Niet alleen prijzen vergelijken maar ook inspireren. Wij willen koopjes toegankelijk maken met breed merken- en productaanbod. Naast fitness musthaves zetten we ook exclusieve producten op ons overzichtelijke platform. Nooit meer zoeken in 20 verschillende webshops voor het juiste artikel, wij hebben het aanbod geïntegreerd!

FITNESS

Wij houden van een gezond en mooi lichaam. Wij dus gek op fitness en gezonde voeding. Het werken en trainen aan een sterk en gezond lichaam, de strijd tegen de kilo’s, weer de baas worden over je eigen lijf, je zelfverzekerd voelen, ontspannen na een workout, het gevoel goed bezig te zijn, dat, dat herkennen wij. Fitness is al jaren en van de meest populaire sporten en zal dat blijven, nu, morgen en in de toekomst. We love fitness!

FITNESS ARTIKELEN
AANGESLOTEN WEBSHOPS
MERKEN
AANBIEDINGEN
Testimonials

©2013 - 2020 Fitnesssportwinkel.com | Alle rechten voorbehouden

Fitnesssportwinkel.com is een handelsnaam van Van Den Ing Webmarketing | Webdesign en ontwikkeling door Webdesign Ede, Wageningen, Harskamp, Otterlo, Arnhem